Op zoek naar otoplastieken oordoppen?

 
otoplastieken oordoppen
 
Autoplastieken of Otoplastieken: Wat is het Verschil?
Wat zijn otoplastieken? Het is inmiddels wel duidelijk geworden dat otoplastieken dus oordoppen op maat zijn. Doordat otoplastieken per persoon worden aangemeten, krijg je een op maat gemaakt product. Op deze manier sluiten de oordoppen perfect aan en zitten ze dan ook erg comfortabel.
suchmaschinen optimieren
Oordoppen op maat van Alpine Voor iedere situatie de juiste demping.
Dan is de demping hiervoor ook anders dan voor een drummer. Voor iedere situatie bieden we een gepaste demping. Jouw voordelen bij Alpine oordoppen op maat. ideale pasvorm door digitaal productieproces. eigen naam en uniek nummer op de oordoppen. makkelijk nabestellen i.v.m. bewaarde digitale scan. levertijd 2 à 3 weken. 3 maanden pasvormgarantie. levenslange gratis filterwissel voor meer/minder demping. gratis lektest in Soesterberg. altijd een aanmeetlocatie bij jou in de buurt. Zo gaat het in zijn werk. Selecteer de gewenste oordoppen op maat en bestel ze in de webshop. Je kunt pas terecht bij een aanmeetlocatie als je de bestelling hebt geplaatst. Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een orderbevestiging. Klik op de link in de orderbevestiging voor het maken van een afspraak bij het hoofdkantoor van Alpine in Soesterberg of bij een Hans Anders winkel bij jou in de buurt. Neem je opdrachtbevestiging geprint mee naar je afspraak. Oordoppen op maat. Cadeaubon oordoppen op maat. Het leukste cadeau voor je oren. 100% op maat gemaakte oordoppen. Met 3 maanden pasvormgarantie. Cadeaubon slaap oordoppen op maat. Het leukste cadeau voor je oren. 100% op maat gemaakte oordoppen. Met 3 maanden pasvormgarantie. MotoSafe Custom 4D. Waardering 4.42 uit 5.
google's
Alpine gehoorbescherming. icon_motor.
Maak een afspraak voor gehoorbescherming op maat. Deze oordoppen worden op maat gemaakt en voorzien van een vast niet instelbaar filter. Het product is gemaakt van zacht siliconen materiaal en kan na levering direct worden gebruikt. De filter is in verschillende dempingswaarden verkrijgbaar. Voor motorrijden raden we een filter van 26dB aan. Deze op maat gemaakte doppen heb je vanaf 12495, per set 6248, per stuk. Maak een afspraak voor gehoorbescherming op maat. De otoplastieken met een muziekfilter zijn ontwikkeld om optimale gehoorbescherming te bieden wanneer je naar muziek luistert of muziek maakt.

Contacteer ons