Meer resultaten voor oordoppen muziek

 
oordoppen muziek
 
Alpine Partyplug - Muziek Oordopjes - Muziek, Uitgaan en Festivals.
Aangezien ik de vorige keer met een flinke piep wegging van zon festival was dit de perfecte gelegenheid om te testen, danwel zonder het koortje vanwege de aanwezige moshpit gezelligheid. Ze passen, het muziekfilter werkt perfect. het klinkt zelf beter met de doppies. iets wat ik niet zag aankomen. en ik ging zonder piep in de oren naar huis, echt helemaal top. Nu no geven op mn werk uitproberen. 3 augustus 2015. Ik vind de nieuwe partyplugs een stuk handiger dan de oude. compacter opbergdoosje maar ook een miniboxx waarin je de plugs kan bewaren. Voor de rest zijn de plugs zowat hetzelfde gebleven en van kwaliteit die ik gewend was van Alpine, helemaal top! Verder waren de verzendkosten gelukkig niet de 7 euro voor pakketpost maar de lagere kosten voor enveloppost. Ik had mijn pakketje de 2e dag na bestelling binnen. Eline Hanssen zegt.: 30 juli 2015. De oordoppen zijn makkelijk in te brengen en blijven goed zitten.
search
Muziek Oordopjes - Optimaal Genieten Van Muziek.
Je bent dan overgevoelig voor geluid. Dat heet hyperacusis. BLIJF GENIETEN VAN MUZIEK EN UITGAAN, MAAR MÉT OORDOPJES. Bij Alpine Hearing Protection vinden we het belangrijk dat iedereen kan blijven genieten van muziek en uitgaan. Daarom hebben we speciale oordoppen met filters, die ervoor zorgen dat de muziek niet vervormt en dat de muziekbeleving geweldig blijft. Daarom kun je op steeds meer festivals en concerten PartyPlug oordopjes van Alpine kopen! 'Mijn' oren zijn mijn belangrijkste instrument. Je loopt sneller schade op dan je denkt. Daarom moet je er vroeg bij zijn en gehoorbescherming dragen. Ik moet er niet aan denken dat ik niet meer van muziek kan genieten door gehoorbeschadiging '.' 'Ik' draag al jaren oordoppen. Als muziekliefhebber gebruik je oordoppen. Gebruik je ze niet, dan stopt het liefhebben. Zo simpel is het.Better safe than sorry!" 'Mijn' oren zijn mijn carrière. Zonder mijn gehoor kan ik geen DJ meer zijn, daarom wil ik het zo goed als mogelijk beschermen. Ik ben nieuwsgierig naar de op maat gemaakte oordoppen van Alpine."
https://mmcompany.nl/dvd-47/
Wat zijn de beste oordopjes voor een concert? - NRC.
Wat zijn de beste oordopjes voor een concert? Oordopjes zijn onmisbaar bij concerten en festivals. Maar welke doe je in? Peter van der Ploeg. 30 juni 2017. Leestijd 3 minuten. Foto Reyer Boxem. Opnieuw relevant 7 februari 2020 Het maximale geluidsniveau van 103 decibel bij concerten is alleen veilig als bezoekers oordoppen dragen. Bij het opstellen van die norm is uitgegaan van gehoorbescherming, meldt Nieuwsuur, maar bij een voorlichtingscampagne wordt dit er niet bij verteld. Welke oordoppen kun je het beste dragen tijdens een concert? Een versie vandit artikelverscheen ook in NRC Handelsbladvan 1 juli 2017. Een versie vandit artikelverscheen ook in nrc.next archief van 15 juli 2017. Leeslijst Artikel delen. Mail de redactie Volgonderwerpen. Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid We stellen het zeer op prijs als u ons daarover een bericht stuurt.U kunt ons ook anoniem een tip geven.

Contacteer ons